Fotboll för damer

Svensk damfotboll är på stark frammarsch, om du inte redan visste det. Sedan flera år tillbaka så är det svenska damlandslaget i fotboll ett av våra mest framgångsrika lag i internationella mästerskap. Sedan FIFA började ranka damfotbollen för lite drygt tio år sedan, så har det det svenska landslaget utan undantag rankats mellan tredje och sjätte i världen. I de stora mästerskapen som EM, fotbolls VM och så klart de olympiska spelen så brukar Sveriges damer alltid tippas bland vinnarna och en medalj är numera mer regel än undantag.

Damlandslaget i fotboll

Fotboll och betting

Idag är det fullt möjligt att spela på alla sporter genom så kallad betting online. Nu finns inte längre de begränsningar som tidigare gällde och du väljer själv ut de idrotter och turneringar eller enskilda matcher som du vill spela på. På Fotbolls korren.se kan du läsa om kommande matcher för både herrar och damer. Dessutom finns information om hur just du kan spela på en viss match. Betting på ett så framgångsrikt lag som damlandslaget i fotboll är extra roligt eftersom de oftast har så stora vinstchanser.

Att spela på fotboll eller annan sport på nätet är lika enkelt som att spela på andra spel online. Du kan enkelt se i en tabell vad oddsen för ett visst resultat är, vilket innebär att du inte behöver vara speciellt påläst vad gäller vad gäller aktuell match. Just betting håller på att förvandlas till svenskarnas nya favoritsätt att spela online, och det är förmodligen mycket tack vara damlandslaget. Med ett framgångsrikt landslag och många roliga sätt att betta online så får varje match ännu en anledning att följas. Nu kommer du aldrig missa en landskamp, eftersom du inte bara vinner när vårt damlandslag i fotboll vinner, utan du har själv chansen att kamma hem storkovan genom att satsa på rätt lag.